27 april Gebr. de Boer partij
26 mei kind/ouder partij
27 mei Club 77 familie partij
3 juni Rabobank Federatie jeugd
10 juni Brunia-partij Federatie heren (d.e.l.)
24 juni Inpackt-Innovative Packaging KNKB 50+
30 juni Ypma jeugdledenpartij
1 juli stichting Lex partij
1 juli Jachtwerf Faber partij
6 juli Techtnisch Bedrijf Exmorra - straatkaatsen jeugd
7 juli Pieter van der Zee Timeerwerken straatkaatsen senioren
15 juli ZMB Zonwering en Rolluiken KNKB jongens
22 juli Postma Groen partij Federatiewestrijd heren en dames
12 aug Keet partij
Slotdag Jeugdkaatsen
25 aug Tolsma Autobedrijf nachtkaatspartij
2 september Gietema-partij senioren
2 sep Car Cosmetics Piersma jeugdledenpartij
28 jan. 2017 Veehandel W. Feenstra
27 april Gebr. de Boer partij

Kaatsseizoen mooi gestart met Gebr. de Boer ledenpartij op Koningsdag KV Exmorra

Exmorra. Op donderdag 27 april jl. werd de eerste ledenpartij voor leden vanaf de basisschool georganiseerd door KV Exmorra.
6 partuur starten om 9.00 in twee poules van drie partuur dames en heren doorelkaar.
Prachtige talenten groeien langzaam door vanuit de jeugd naar de senioren en dat is een prima aanvulling voor de seniorenlijst.
In poule 1 wonnen Pieter Jan Leijenaar, Christiaan Stremler en Hilde Koopmans de poule na een spannende partij tegen Hendry Steigenga, Petra Hannema en Jacco Tolsma.
In poule 2 wonnen Sierd Jan Steigenga, Douwe K. Postma en Johan Tolsma na een spannende partij tegen Albert Feenstra, Willem Meijer en Sylvia Piersma.
Bij de tweede partij in de poule viel na 1-1 Klaas Anne Terluin uit met naar later bleek een enkelbreuk. Helaas een paar weken gips voor hem zo aan het begin van het seizoen. Beterschap ! Douwe K. Postma was bereid hem te vervangen.
Om de derde prijs werd gespeelt door Hendry, Petra en Jacco tegen Albert, Willem en Sylvia.
Ook dit was een spannende partij en pas op de stand van 5-5 6-6 waren Hendry, Petra en Jacco zeker van de derde prijs. In de finale werd gespeeld tussen Pieter Jan, Christiaan en Hilde tegen Sierd Jan, Douwe en Johan. Pieter Jan, Christiaan en Hilde waren echt de sterksten en pakten op 5-1 6-0 de eerste kransen van het seizoen.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd en Klaas Anne beterschap !

Grote dank aan onze trouwe sponsor Gebr. de Boer uit Makkum voor de mooie waardebonnen.

En dan de prijswinnaars:
1. Pieter Jan Leijenaar, Christiaan Stremler en Hilde Koopmans