27 april Gebr. de Boer partij
26 mei kind/ouder partij
27 mei Club 77 familie partij
3 juni Rabobank Federatie jeugd
10 juni Brunia-partij Federatie heren (d.e.l.)
24 juni Inpackt-Innovative Packaging KNKB 50+
30 juni Ypma jeugdledenpartij
1 juli stichting Lex partij
1 juli Jachtwerf Faber partij
6 juli Techtnisch Bedrijf Exmorra - straatkaatsen jeugd
7 juli Pieter van der Zee Timeerwerken straatkaatsen senioren
15 juli ZMB Zonwering en Rolluiken KNKB jongens
22 juli Postma Groen partij Federatiewestrijd heren en dames
12 aug Keet partij
Slotdag Jeugdkaatsen
25 aug Tolsma Autobedrijf nachtkaatspartij
2 september Gietema-partij senioren
2 sep Car Cosmetics Piersma jeugdledenpartij
28 jan. 2017 Veehandel W. Feenstra
10 juni Brunia-partij Federatie heren (d.e.l.)

Bruniapartij voor de 60e keer verkaatst !

Op zaterdag 10 juni werd voor de 60e keer de Bruniapartij verkaatst. Grote dank aan onze sponsor familie Brunia, zij zijn onze vereniging al 60 jaar trouw. De familie Brunia schonk alle deelnemers een medaille voor hun deelname. Zoon Gerard Brunia maakte voor de prijswinnaars nog een speciaal aandenken en verraste ook zijn ouders hiermee.

Met vijf partuur werd er in een poulesysteem gekaatst waarbij het partuur van Hendry Steigenga, Hans van Swinden Koopmans en Eelke Brunia op basis van minder tegen eersten de 2e prijs won. De 1e prijs en de kransen waren deze dag overduidelijk voor Julian Faber (Bolsward), Sjoerd Atze de Jong (Kimswerd) en Christiaan Stremler. Zij wonnen alle drie partijen en komen dit jaar op het grote bord in de kantine.

Julian Faber werd tot koning uitgeroepen. Saillant detail: Ook de pake van Julian, oud-Exmorster Hanny van der Veen-  en zijn ooms André en Theo van der Veen staan op het bord. Inmiddels is Julian de derde generatie die de Brunia partij gewonnen heeft. Christiaan Stremler werd de jongste winnaar ooit.

1. Julian Faber, Sjoerd Atze de Jong en Christiaan Stremler
  2. Hendry Steigenga, Hans van Swinden Koopmans en Eelke Brunia