27 april Gebr. de Boer partij
26 mei kind/ouder partij
27 mei Club 77 familie partij
3 juni Rabobank Federatie jeugd
10 juni Brunia-partij Federatie heren (d.e.l.)
24 juni Inpackt-Innovative Packaging KNKB 50+
30 juni Ypma jeugdledenpartij
1 juli stichting Lex partij
1 juli Jachtwerf Faber partij
6 juli Techtnisch Bedrijf Exmorra - straatkaatsen jeugd
7 juli Pieter van der Zee Timeerwerken straatkaatsen senioren
15 juli ZMB Zonwering en Rolluiken KNKB jongens
22 juli Postma Groen partij Federatiewestrijd heren en dames
12 aug Keet partij
Slotdag Jeugdkaatsen
25 aug Tolsma Autobedrijf nachtkaatspartij
2 september Gietema-partij senioren
2 sep Car Cosmetics Piersma jeugdledenpartij
28 jan. 2017 Veehandel W. Feenstra
14 mei klussenbedrijf Strikwerda

Afgelopen zondag 14 mei jl. werd het Klus- en onderhoudsbedrijf Strikwerda pearkekeatsen verkaatst voor de leden van Kv Exmorra.

Er werd in twee poules gekaatst, iedereen wilde vroeg beginnen vanwege moederdag met prachtig weer! Helaas maar 6 partuur, volgend jaar op zoek naar geschiktere datum. Door het KNKB kaatsen, de examens en moederdag waren er veel kaatsers afwezig.

De eerste poule werd overduidelijk gewonnen door Hendy Steigenga en Akkelys Hiemstra. In poule 2 was het spannender maar wonnen ook Bauke Buma en Geertje van der Bij alle partijen.

In de finale stonden Hendry, Akkelys en Bauke en Geertje tegenover elkaar. Maar ook hier -weliswaar met meer tegenstand- waren Hendry en Akkelys de besten. Zij pakten op de stand 5-3 6-0 de kransen. Gefeliciteerd!!!